Larissa Gacemer kimdir? Kaç yaşında, nereli, hastalığı, oynadığı diziler

Larissa Gacemer kimdir? Bu biyografi yazımızda güzelliği ile dikkat çeken ünlü manken larissa gacemer kaç yaşında, nereli, hastalığı nedir, neden anne olamıyor veya çocuğu neden olmuyor gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.
Google News

Larissa Gacemer kimdir?

Larissa Gacemer. Manken, tiyatro ve sinema oyuncusu. Doğum tarihi: 5 Kasım 1988. Doğum yeri: Sao Paulo, Brezilya. Oynadığı diziler: O hayat benim ve Krem. Eşi: Burak Gacemer.

Larissa Gacemer, adından da anlayacağınız üzere Türk değildir. Brezilya’da 1988 yılında dünyaya gelen Larissa Gacemer, kariyerine mankenlik yaparak başladı.

Kendisinden öğrendiğimize göre 17 yaşında mankeliğe başlayan Larissa, programlar için başka ülkelere gidip gelmektedir. Türkiye’ye gelmesi de bir reklam çalışması için olmuş.

Larissa Gacemer’in gerçek soyadı “Rodrigues” olup, eski basketbolcu Burak Gacemer ile evlendikten sonra bu soyadı almıştır. Mankenliğin dışında tiyatrocudur da kendileri.

Doğduğu ülke olan Brezilya’da 4 yıl boyunca tiyatro eğitimi almıştır. Yani güzel kızımızın oyunculuk yeteneği de bulunuyor. Ki bunu Instagram, Tiktok gibi platformlarda paylaştığı videolardan anlamak mümkündür. 🙂

Larissa Gacemer kaç yaşında?

Bazı internet sitelerinde doğum tarihinin 5 Kasım 1984 olduğu paylaşılmış olsa da bu bilgi yanlıştır. Doğrusu 1988 yılında doğmuş olmasıdır.

Bu bilgilere göre larissa gacemer’in yaşı 34’tür. Eşi Burak Gacemer ise 1981 yılında dünyaya geldi. 2022 itibariyle Burak’ın yaşı da 41’dir.

Gacemer’in anlamı nedir diye merak eden takipçilerimiz olabilir diye bu fırsattan istifade Gacemer’in “Becerikli” olduğunu belirtmiş olalım.

Larissa Gacemer’in hastalığı nedir?

Instagram’da yaklaşık 3 milyon takipçisi bulunan Larissa, geçtiğimiz yıllarda kendisine yöneltilen “Evlisiniz ama çocuğunuz neden olmuyor”, “neden hamile kalmıyorsun” gibi saçma sapan sorulardan dolayı isyan edip, bir video paylaşmıştı.

Paylaştığı videoda doğuştan gelen bir hastalıktan dolayı anne olmasının mümkün olmadığını söylüyor. Bu konuyla alakalı kendisin yöneltilen yorumların hakaretlere ulaştığını söyleyen Larissa Gacemer, bu durumdan dolayı çok üzgün olduğunu söyledi.

Larissa Gacemer hakkında bilinmeyenler

Kendisi ile alakalı bilinmeyenleri paylaştığı bir videoda 12 yaşına kadar annesiyle beraber büyüdüğünü söyledi. Dişlerinin güzelliğini siz de fark etmişsinizdir. Böylesine güzel dişlere kavuşmak için 4 yıl boyunca diş teli kullandığını da söylüyor.

Bu ve bunun gibi başka bilgileri öğrenmek isterseniz, şuraya bıraktığımız videoyu izleyebilirsiniz.

Larissa Gacemer’in oynadığı diziler

Daha çok sosyal medya üzerinden paylaşım yapmayı tercih eden Burak ve Larissa çifti, başka projelerle pek ilgilenmiyorlar. Fakat Larissa Gacemer Krem ve O hayat beni gibi dizilerde rol aldı. Bunun dışında Survivor’a da katılan Larissa, maalesef dereceye giremeden elendi.

Larissa Gacemer ile Burak Gacemer kaç yıllık evli?

Bu soru da en çok merak edilenler arasında yer aldığından dolayı burada yer vermek istedik. 2011 yılında İzmir’e gelen Larissa, burada Burak ile tanışıyor. Brezilya’ya geri döndükten sonra da görüşmeye devam ettiler.

Bir birlerinden hoşlanmış olacaklar ki 2011’in sonlarına doğru Türkiye’ye gelip nikah masasına oturuyor. Yani Burak ile Larissa 2011 yılından beri evliler. Instagram hesabını @larissagacemer bağlantısına tıklayarak takip edebilirsiniz.

Larissa Gacemer manken mi?

Evet. Larissa bir zamanlar mankenlik yaptı. Amerika, Fransa, Japonya, Türkiye ve birçok ülkeye çekimler için giden Larissa şu anda aktif olarak mankenlik yapmamaktadır.

Yaklaşık 10 yıl boyunca mankenliği sürdürüp, sosyal medyada büyük ilgi görünce, bütün mesailerine  bu yöne kaydırdı. Tabii ara ara kendisine gelen reklam tekliflerini geri çevirmeyip, sosyal medya hesabında paylaşmaktadır.

Siz Larissa & Burak Gacemer çifti ile alakalı neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayınız. 🙂

larissa gacemer düğün videosu

Tepkini Paylaş

Benzer Yazılar

2 Yorum Yapılmış

  1. Seduco Haber says:

    Larissa Gacemer ile Burak Gacemer çiftinin düğün videosunu izlemek isteyenler için konuya ekledik. İyi seyirler.

  2. Cenk says:

    Valla ne yalan söyleyeyim Burak’ı kıskanmadım desem yalan olur. Allah mutluluklarını daim etsin. Bize de böylesine güzel biriyle tanışıp anlaşmayı nasip etsin.

Cevap bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir